juki4

Juki – może nie amstaff, ale też bezdomna!

Juki przyszła na świat na wsi jako jeden z 4 szczeniaków, cudem uniknęła „usunięcia jej i rodzeństwa z tego świata”. Trafiła do domu zastępczego, a później do adopcji. Niestety nowi właściciele okazali się mniej odpowiedzialni od rozwydrzonego dziecka. Sunia została oddana bo… Pańcia urodziła dziecko!

Juki ostatnio u weterynarza była w czasie adopcji czyli w 2013 roku! Właścicielom nawet nie chciało się zapewnić psiakowi podstawowych szczepień. Niunia ma okropnie długie pazury, sierść wygląda tak jakby nigdy jej nikt nie wyczesał. Jednym słowem została zaniedbana na każdej płaszczyźnie! Oczywiście już się postaraliśmy by nieodpowiedzialni Państwo nie dostali nigdzie psa. Tacy ludzie powinni mieć co najwyżej zabawkę na baterie.
Juki jest przemiłą, łagodną sunieczką, przeraża ją nowa sytuacja, obcych psiaków się boi ale nie jest agresywna. Sunia ma 1,5 roku i czeka na ten wymarzony dom, który nadrobi to co straciła do tej pory!

Sunia przebywa w Łodzi

Kontakt:

Klaudia 516-828-879, Edyta 604-977-207
mail: fundacja-sos-amstaffy@o2.pl

Ankiety do pobrania:

ankieta przedadopcyjna (.doc)   |   ankieta przedadopcyjna (.odt)

ankieta dom tymczasowy (.doc)   |   ankieta dom tymczasowy (.odt)