Do adopcji- Ares

Ares trafił do nas w podły sposób. Kilka miesięcy temu zgłosiła się jego właścicielka z prośbą o znalezienie psu domu. Zrobiliśmy zdjęcia, poznaliśmy chłopaka i szukaliśmy domu. Uprzedziliśmy, że psiaki różnie znajdują dom czasem trzeba poczekać. Najwyraźniej było pani za długo, bo pies został przywiązany do ławki w kagańcu i zostawiony jak śmieć!

Na dodatek chory! Ares sika żywą krwią, ma tak silny stan zapalny. Jest już na lekach. Psiak się stresuje. Właścicielka wyłączyła telefon. Ma przecież nowego pieseczka Yorka. Mówi, że znalazła ale mówić może wiele. Od początku jej nie ufaliśmy i mieliśmy rację. Jednak doświadczenie nas nie zawiodło, szkoda tylko, że nie zadzwoniła nim porzuciła Aresa. Pies jest super! Sprawdzimy go do kotów i psów ale dajmy mu troszkę czasu dopiero co został wyrzucony na bruk, stracił swoje bezpieczne i ciepłe miejsce. Ares ma około 4 lat, wychowany z dzieckiem.

Ares przebywa w Łodzi.

Osoby zainteresowane adopcją Aresa prosimy o wypełnienie ankiety przedadopcyjnej.

Kontakt: Edyta 604-977-207 Klaudia 516-828-879
mail: fundacja-sos-amstaffy@o2.pl